NYHET

Ödebrink lämnar som distriktsordförande för Socialdemokraterna

Carina Ödebrink, distriktsordförande, Socialdemokraterna i Jönköpings län.

Carina Ödebrink har varit ordförande för Socialdemokraterna i Jönköpings län sedan 2013.

 

I samband med Socialdemokraterna i Jönköpings läns distriktskongress den 1 april kommer Carina Ödebrink att lämna uppdraget som ordförande i distriktet.

Carina Ödebrink har varit distriktsordförande för Socialdemokraterna i Jönköpings län sedan 2013. I samband med distriktskongressen i Vaggeryd den 1 april väljer hon dock att inte kandidera för ytterligare två år.

"Det finaste uppdrag som går att få"

– Jag har haft förmånen och förtroendet att vara distriktsordförande för Socialdemokraterna i Jönköpings län i tio år. Det är det finaste uppdraget som går att få, och det har varit otroligt roligt och lärorikt att få vara med och leda partidistriktet. Men allt har sin tid och jag har efter moget övervägande bestämt mig för att inte kandidera för ytterligare en period. Efter tio fantastiska år är tiden inne att lämna över uppdraget till nya krafter, säger Carina Ödebrink.

"Tacka för allt arbete hon lagt ner"

Sedan 2018 har Carina Ödebrink bor i Vaggeryd och har varit riksdagsledamot, och perioden innan dess var hon regionråd i opposition.

– Vi vill tacka Carina för allt det arbete och tid hon lagt ner de senaste tio åren på att, tillsammans med övriga ledamöter i distriktsstyrelsen, utveckla partidistriktet och rusta socialdemokratin i länet starkare för framtiden, säger Simon Johansson, 1:e ombudsman för Socialdemokraterna i Jönköpings län.

Partidistriktet